bolt in your phone!!! maxis also celcom trick

by Ezadzuzitsu on 06:09 AM, 29-Nov-11

Thumbnaild snie aq sedia kan 2cra untuk celkom and 1cra untox maxis BOLT nieh,pa lg nah- tapi yg celcom tu aq x jamin jd or x so korang gaber2 lah eh untuk setting celkom sim Trick Celcom: Bolt250handler Proxy Type: HTTP Proxy Server: imx.celcom.net.my//../ setting kat handset IP Address: 174.132.18.58 Port: 80 atau cara kedua - Proxy Type: HTTP Proxy Server: mms.celcom.net.my//../ setting kat handset IP Address: us25.boltbrowser.com port: 80 untok setting maxis sim fornt... [Read More]

maxis intenet browser

by Ezadzuzitsu on 05:04 AM, 02-Nov-11

Okeh skunk dh ada trick atau org pngl INTERNET BUMI ,bnda nie lagi mudah n senang dai operamini okeh meh aq ajar korang ! mula mula nak seting bnda nieh korang kna ah ada intenet seting ahax!lau korang xde tetapan intenet uwh just CALL ( 11311 ) ,T operater jwb kowang ikt arahan die, keh dh dpat tetapan save!! ~... [Read More]

kisah penjara pudu

by Ezadzuzitsu on 04:43 AM, 02-Nov-11

ThumbnailKisah ini terjadi di penjara Pudu dan baru disebarkan untuk menjadi pengajaran kepada semua orang. Penjara pudu tidak asing lagi sebagai tempat untuk menjalankan hukuman gantung dan sebat kepada pesalah. Cerita ini bermula dengan kisah seorang pesalah yang akan dikenakan hukuman mati pada waktu subuh pada keesokan harinya. Sebelum hukuman mati dijalankan pesalah ini ditempatkan di sebuah bilik yang dinamakan... [Read More]

trick operamini 5/6 handler just for celkom

by Ezadzuzitsu on 12:47 AM, 21-Oct-11

ThumbnailpR0xy:141.0.11.253 port:80 http :// mms.celcom.net.my:0080//../ mini5beta.opera-mini.net:80 socket:// mms.celcom.net.my:0080//../ mini5beta.opera-mini.net:1080 proksi type : http proksi server:mms.celcom.net.my:0080//../ Ok?paham x? nieh tebaru pnya auw! Tarak tipu meyh! *guna opera mini 5 final handler 1 malaysia(d0wnl0ad kt 4shared)*pastikan handler yg korang guna ada tmpat untox tarox http,n socket..*coz ada sesetengah handler xde socket* xkesah ah amk kt 4shared ke kt mana jnji ada tmpat... [Read More]